Pentru a trimite o factură la agentul de colectare debite (STRAETUS), există două modalități prin care poți face acest lucru.

1 . Din ‘Rapoarte’ ‘Facturi’, în dreapta facturii pe care dorești să o trimiți spre colectare debite dă click pe butonul care reprezintă un ciocănel.

SAU

2. Tot din ‘Rapoarte’ ‘Facturi’ dai click pe numărul facturii dorite, iar de pe coloana din stânga dai click pe ‘Recuperare debit’ .

După ce selectezi această opțiune, va apărea formularul de înregistrare a datelor de contact ce aparțin clientului tău debitor.

Le completezi , dai click pe ‘Trimite factura la agentul de colectare debite’ și factura ajunge la echipa STRAETUS.

În cazul în care facturile pe care le emiți clienților tăi depășesc termenul scadent, poți folosi funcția de colectarea automată a debitelor. Pentru serviciile de colectare debite colaborăm cu firma STRAETUS.

Pentru a te abona la STRAETUS, dă click pe iconița de utilizator, apoi ‘Servicii integrate’  și alege ‘Informații generale’, sau ‘Colectare debite’, ca în imaginile de mai jos:

După ce ai dat click pe butonul mare ‘Straetus Colectare debite’, ți se va deschide o pagină în care trebuie să completezi date de contact pentru colaborarea cu colectorul de debite.

Dacă dai click pe ‘Colectare debite’, se va deschide direct pagina de completare a datelor de contact pentru colaborarea cu colectorul de debite.

Odată ce ai confirmat activarea serviciului de colectare debite, un membru al echipei STRAETUS te va contacta.