Poți oricând să renunţi la contul tău la Factureaza.ro și să ștergi datele asociate contului tau. Pentru aceasta trebuie să urmezi pașii din imaginile următoare:

(Pasul 1)

Apoi, dai click pe ‘Contul tău’, unde vei avea opțiunea ‘Șterge contul’.

(Pasul 2)

(Pasul 3)

Apăsând butonul ‘Șterge contul’ şi confirmând acţiunea, toate datele asociate contului tău vor fi șterse. Nu vei mai primi nici un fel de mesaje sau notificări.