Înapoi la listă Înapoi la listă

Cum îmi șterg contul și datele asociate acestuia?

Poți oricând să renunţi la contul tău la Factureaza.ro și să ștergi datele asociate contului tău. Pentru aceasta trebuie să urmezi pașii din imaginile următoare:

sau

Apoi, dai click pe ‘Abonamentul factureaza.ro’, unde vei avea opțiunea ‘Șterge contul’.

Apăsând butonul ‘Șterge contul’ şi confirmând acţiunea, toate datele asociate contului tău vor fi șterse. Nu vei mai primi nici un fel de mesaje sau notificări.

Înapoi la listă Înapoi la listă